központi telefonszám: icon phone kozponti
06-1/282-3159
Motor és alkatrész Áruház: icon phone alkatresz
06-1/282-4546
központi telefonszám: icon phone kozponti
06-1/282-3159
Motor és alkatrész Áruház: icon phone alkatresz
06-1/282-4546

Műanyag redőny - Termékismertető

.

HAGYOMÁNYOS KÜLSŐ TOKOS MŰANYAGREDŐNY

KÜLSŐ MEGJELENÉS:

Tok: 6 szögletű , fehér színű
Lamellák: 37mm-es, alapárban 9 színből lehet választani.
Lefutósín, gurtni  gyűjtő automata: fehér

MŰSZAKI TARTALOM, HŐ- ÉS ZAJSZIGETELÉS:

A Lindab tok egy műanyag bevonatú acél lemez, mely rozsdásodás ellen le van kezelve, így a környezeti hatásoknak jobban ellenáll, tartósabb. A redőnytokon lévő fólia a szállítási és szerelési sérülésektől véd, amit a redőny felszerelése után eltávolítunk. A redőnytok magassága a redőny méretétől függően változik:

140-es tok magasság 165 cm redőny magasságig

150-es tok magasság 230 cm redőny magasságig

170-es tok magasság 270 cm redőny magasságig

Maximális mérete 37mm-es lamellákkal: 150 cm*280 cm. A lefutósín mérete:45*60mm-es. A “Hagyományos” műanyagredőny a gerébtokos nyílászárók ideális redőnyrendszere. A legrégebben elterjedt redőnytípus, amely egyszerű szerkezetű és a legkedvezőbb árfekvésű árnyékoló. Szerkezetileg színterezett vaslemez tokvéggel, műanyag záróléccel van ellátva. A műanyagredőny kézi erővel mozgatható 14mm-es hevederrel, illetve 5mm-es zsinórral. Tengelye műanyagból készül. A gyártáshoz felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, így zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. A redőnytengely egy csapszeggel van ellátva, mely az oldalpofákon fut. A felhasznált kiváló minőségű műanyag alkatrészek biztosítják a hosszú élettartamot és a probléma mentes működést.

 

Várható élettartama: 7-8 év.

Szúnyoghálóval nem kombinálható. Ennek a típusnak az előnye, hogy alapjaiban egyszerű, szerény technikai tartalma ellenére pedig egy kiforrott, megbízható termék.

Műanyag redőnyMűanyag redőny

 

ÚJ TÍPUSÚ KÜLSŐ TOKOS MŰANYAGREDŐNY

KÜLSŐ MEGJELENÉS:

Tok: 5 szögletű alapárban fehér színű
Lamellák: 37mm-es, alapárban 9 színből lehet választani.
Lefutósín:

mérete 22mm x 53mm, alapárban fehér és barna színben választható műanyagból vagy alumíniumból. Az alumínium termékeket 20% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk.

Záróléc és gurtni gyűjtő automata: fehér.

MŰSZAKI TARTALOM, HŐ- ÉS ZAJSZIGETELÉS

A Lindab tok egy műanyag bevonatú acél lemez, mely rozsdásodás ellen le van kezelve, így a környezeti hatásoknak jobban ellenáll, tartósabb. A redőnytokon lévő fólia a szállítási és szerelési sérülésektől véd, amit a redőny felszerelése után eltávolítunk. A redőnylamella 37mm-es, jó hőszigetelő. A gyártáshoz felhasznált redőnylécek mindegyike fedett, így zárt állapotban teljes fényzárást biztosít. Bármilyen nyílászáróra felszerelhető, a tok része a nyílászárótól függően belülről is látszódhat. Mozgatása redőnymotorral, illetve kézi erővel 14mm-es hevederrel, vagy 5mm-es zsinórral történik, ezek átvezetése a nyílászárón egy görgős bevezetővel oldható meg.

A redőny tok mérete a redőny magasságától függően változik:

138-as tokmagasság 150-cm redőny magasságig

150-es tokmagasság 200-cm redőny magasságig

165-ös tokmagasság 255-cm redőny magasságig

180-as tokmagasság 300-cm redőny magasságig

A redőnytengely csapágyazott. Várható élettartam: 10 – 13 év. Korszerű, esztétikusabb típus, mint a hagyományos műanyagredőny. Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik, a lefutósín 40*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A lefutó zajvédő gumival ellátott műanyag, kombi változatban bekefézett a szúnyogháló résznél. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.

A tokméretek a következőképpen alakulnak:

138-as tokmagasság 80-cm-redőny magasságig

150-es tokmagasság 120-cm redőny magasságig

165-ös tokmagasság 180-cm redőny magasságig

180-as tokmagasság 240-cm redőny magasságig

 

Újtípusú külsőtokos műanyag redőnyÚjtípusú külsőtokos műanyag redőny Újtípusú külsőtokos szúnyoghálóval kombinált műanyagredőnyÚjtípusú külsőtokos szúnyoghálóval kombinált műanyagredőny
 

 

 

Vakolható,alumínium szerkezetű műanyag redőny


Külső megjelenés:

Tok: nem láthatóá Redőnylécek íves formájúak, 37mm-es, (rendelhető 55mm-es lamellával is) alapárban 9 -féle színből lehet választani. Lefutósín: mérete 22mm x 53mm, fehér és barna színben választható műanyagból vagy alumíniumból. Az alumínium termékeket 20% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk. Záróléc, gurtni behúzó automata: fehér és barna színben választhatók.

Beépíthető tokos kombi műanyag redőnyBeépíthető tokos kombi műanyag redőny


Műszaki tartalom, hő- és zajszigetelés:

A redőnytok műanyagból készül polisztirol habbal van kitöltve a hőhíd kialakulásának megelőzésére.
A redőnyléc 2 légkamrás szigetelt PVC profilból készült, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a műanyag vagy alumínium lefutósínek kefével vannak ellátva a zajcsökkentés miatt. Az alumínium záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. A redőny mozgatása 14mm-es hevederrel, vagy 5 mmes zsinórral, illetve redőnymotorral történik. Maximális mérete 37mm-es lamellákkal:
250 cm*280 cm, A redőny tok mérete a redőny magasságától függően változik:
138-as tokmagasság 150-cm redőny magasságig
150-es tokmagasság 200-cm redőny magasságig
165-ös tokmagasság 255-cm redőny magasságig
180-as tokmagasság 300-cm redőny magasságig
Leengedett állapotban kívülről a lamellák homorú oldalát látjuk. Ennek a típusnak az az előnye, hogy a szerelődoboz az épületen kívül van, tehát a későbbiekben a szerelés, javítás nem okoz semmiféle kellemetlenséget az Ön otthonában.
Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni. Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik, a lefutósín 40*53mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A lefutó zajvédő gumival ellátott műanyag, kombi változatban bekefézett a szúnyogháló résznél. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.
A tokméretek a következőképpen alakulnak:
138-as tokmagasság 100-cm-redőny magasságig
150-es tokmagasság 120-cm redőny magasságig
165-ös tokmagasság 180-cm redőny magasságig
180-as tokmagasság 270-cm redőny magasságig
Automatizálható pl. fényérzékelő,időkapcsoló funkcióval. Somfy, Becker, OPY-ROLL motorjaink kiváló minőségben.                                                                                                                                                                                     

                                                              Árlista

                                                                      (hagyományos,újtípusú,alumínium szerkezetű és vakolható)

Ráépített műanyag redőny


Külső megjelenés:

Tok: nem látható
Redőnylécek íves formájúak, 37mm-es,(rendelhető 55mm-es lamellával is)alapárban 9 -féle színből lehet választani.

Lefutósín: mérete 60*33 mm, alapárban fehér és barna színben választható műanyagból vagy alumíniumból.


Az alumínium termékeket 20% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk.
Záróléc, gurtni begyűjtő automata: fehér és barna színben választhatók.

VAKO beépíthető tokos műanyag redőnyVAKO beépíthető tokos műanyag redőny


Műszaki tartalom, hő- és zajszigetelés:

A redőnytok műanyagból készül, polisztirol habbal van kitöltve a hőhíd kialakulásának megelőzésére. A redőnyléc 2 légkamrás szigetelt PVC profilból készült, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a műanyag vagy alumínium lefutósínek kefével vannak ellátva a zajcsökkentés miatt. Az alumínium záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. A redőny mozgatása 14mm-es hevederrel, vagy 5 mmes zsinórral, illetve redőnymotorral történik. Ennek a típusnak a jellegzetessége, hogy a redőnytok az ablak tetejére ültetve kerül beépítésre, a szerelődobozhoz a későbbiekben csak belülről lehet hozzáférni.
Tokmérete:
220 cm-es tokmagasság 300-cm redőny magasságig
Leengedett állapotban kívülről a lamellák domború oldalát látjuk. Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni.
Automatizálható pl. fényérzékelő,időkapcsoló funkcióval. Somfy ,Becker, OPY-ROLL motorjaink kiváló minőséget képviselnek.
Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik, a lefutósín 60*14 mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.
A tokméret a következőképpen alakul:
220-es tokmagasság 240 cm redőnymagasságig

 

                                                                         Árlista

                                                                      (Ráépített műanyagredőny)

Műanyagredőny - Színminták

Műanyagredőny Lamellák 37 mm

Sötétbarna műanyag redőny lamella

Sötétbarna műanyagredőny lamella

Kakaó műanyag redőny lamella

Kakaó műanyagredőny lamella

Koloniál műanyag redőny lamella

Koloniál műanyagredőny lamella

Mogyoró műanyag redőny lamella

Mogyoró műanyagredőny lamella

Bézs műanyagredőny lamella

Bézs műanyagredőny lamella

Krém műanyagredőny lamella

Krém műanyagredőny lamella

DSC 8228 200 muanyag

Szürke műanyagredőny lamella

DSC 8211 200 muanyag

Fehér műanyagredőny lamella

DSC 8231 200 muanyag

Famintás műanyagredőny lamella

Műanyagredőny Lamellák 55 mm

DSC 0478 55

Paliszander műanyagredőny lamella

DSC 0483 55

Koloniál műanyagredőny lamella

DSC 0481 55

Kakaó műanyagredőny lamella

DSC 0475 55

Fehér műanyagredőny lamella

DSC 0477 55

Faeres műanyagredőny lamella

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kalkulátor»

Az Ön által megadott paramétereknek megfelelő termék bruttó ára:
Az általunk kiszámított árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattéltelnek!

Műanyag redőny - Gyakori kérdések

A Báthory utcai üzletünkben megtalálja redőny alkatrész választékunkat.
Árlistáink tájékoztató jellegűek, mindig a helyszíni felmérés után tudunk pontos árat ajánlani, figyelembe véve a pontos gyártási méreteket és a helyszíni adottságokat.
Minimális zajjal, szükség esetén a gurtni bevezetés megfúrásával (ablakkeret) és minimális kosszal, mivel javarészt csavarozással rögzítjük a termékeket.
Helyszíntől függ (megközelíthető-e kívülről, földszint, erkély), van, ahol plusz költség nélkül is, és olyan is van, ahová nem lehet felszerelni.
Általában csak a rács eltávolításával vagy átalakításával.
Mert vannak ablakok, ahol a furat dőlése miatt a gurtni mindig súrlódna, és elkopna. Az ilyen ablakoknál a zsinóros kivitelt javasoljuk a hosszú és megbízható működés érdekében.
A műanyag redőny élettartalma valamivel rövidebb, mint az alumínium redőnyé, bár ez a típustól is függ. A műanyag redőny nem rosszabb az alumínium redőnynél, de az alumínium redőny komfortosabb, motorizálható, automatizálható.
Biztonsági okból nem javasolt a fokozott terhelés (szél) miatt. Efölött alumínium redőnyeinket ajánljuk.
Igen, a kombi szúnyoghálós redőnyöknél a redőny és a szúnyogháló egy tokba van beépítve, de egymástól teljesen külön mozgathatók. A szúnyoghálós redőny esetében fontos, hogy ajtóknál nem javasolt, mert a szúnyogháló kezelése kényelmetlen.
Ez esetben a redőny elé, a lefutó sínre építjük az oldalhúzós rolós szúnyoghálóajtót, vagy a nyitható szúnyoghálóajtót. Ezért ide alumínium lefutót ajánljuk.
Igen, motorizálhatók, kivéve a hagyományos típusú műanyag redőnyt.
Külső tokos redőnyt általában utólagosan szerelünk nyílászáróra, de nyílászáró cserénél is ajánlható, ha nincs lehetőség vakolható tokos típus kivitelezésére. Pl. panel épületeknél
Vakolható tokos redőnyt ajánlunk, ha új építésű ingatlanról van szó, vagy ha a nyílászáró cserével összeköthető az új árnyékoló beszerelése.
Műanyag redőnyből is van kombi változat. Kivéve a hagyományos műanyag redőnyt.
Nem kell falat bontani, a szerelőnyílás könnyen hozzáférhető a későbbiekben. A Vako típusnál belül van a szerelőnyílás, az Alukon és a magyar alumínium típusnál pedig kívül.

Elérhetőségeink

     
Bemutatóterem Kispest Bemutatóterem Újbuda Alkatrész és motorszaküzlet

Opánszky Árnyékolástechnikai Bt.

Cím: 1191 Budapest, Üllői út 170.

Telefon: 06-1/282-3159

Mobil: 06-30/456-4462

Fax: 06-1/348-0337

E-mail: info@opanszky.hu

Adószám: 28479628-2-43

Cím: 1117 Budapest Okóberhuszonharmadika utca 23.

Telefon: 061/397-7466

Mobil: 0630/730-5080

E-mail: info@opanszky.hu

Adószám: 12533057-2-43

Cím: 1191 Budapest, Báthory utca 42.

Telefon: 06-1/282-4546

Mobil: 06-30/456-6591

Fax: 06-1/347-0935

E-mail: info@opanszky.hu

Adószám: 12533057-2-43

Nyitvatartás

H-P: 9.00-17.00 óráig

SZ-V: zárva

Nyitvatartás

H-P: 10.00-17.00 óráig

SZ-V: Zárva

Nyitvatartás

H-P: 8.00-16.00 óráig

SZ-V: zárva

Kapcsolatfelvétel

image partner alukon
image partner somfy
image partner dickson
image partner sattler
image partner velux