204504881562275

Az Opánszky Árnyékolástechnika Bt. sikertörténete: kitartás és fejlődés 1986 óta

2023. 06. 27.

Az árnyékolástechnika jelentős szerepet játszik mind otthonaink, mind munkahelyeink kényelmében és energiahatékonyságában. Az Opánszky Árnyékolástechnika Bt. 1986-ban indult, és azóta folyamatosan fejlődik és növekszik. Cégünk alapítója és jelenlegi ügyvezetője, Opánszky Csaba, elkötelezett szakember, aki már több mint 37 éve tevékenykedik az árnyékolástechnika területén. Az Opánszky Árnyékolástechnika Bt. és az OPY-RED Kft. közös erővel szolgálja ki a lakosságot és viszonteladókat, biztosítva a minőségi termékeket és kiváló ügyfélszolgálatot.

Folyamatos fejlődés és bővülés

Cégünk a reluxa gyártással kezdte pályafutását, és az idők során folyamatosan fejlődött, kihasználva az akkori lehetőségeket. Ennek eredményeként sikerült kibővítenünk termékpalettánkat. Az árnyékolástechnikai termékek gyártása folyamatosan növekedett az évek során, ami új gépek beszerzését és az üzem terjeszkedését tette szükségessé.

2000-ben elindítottuk nagykereskedelmi tevékenységünket és létrehoztuk viszonteladói szaküzletünket, az OPY-RED Kft.-t. Ezáltal közvetlenül tudjuk kiszolgálni viszonteladóinkat, míg az Opánszky Árnyékolástechnika Bt. továbbra is a lakosság és közintézmények igényeit elégíti ki.

 

Termékeink és szolgáltatásaink

Az Opánszky Árnyékolástechnika Bt. széles termékválasztékkal rendelkezik. Az OPY-ROLL saját márkájú csőmotorjai országszerte keresettek és elismertek. Emellett számos gyártó céget is ellátunk alkatrészekkel és szálanyagokkal. A redőnyök és napellenzők kiemelt termékek a kínálatban, melyeket saját részre gyártott alkatrészekből készítünk, kiváló minőségben.

Az általunk kínált termékek hosszú élettartammal rendelkeznek. Például a redőnymotorokat már közel 15 éve forgalmazzuk, és meghibásodási arányuk minimális. Ezért az OPY-ROLL motorokra 5 év garanciát vállalunk. A napellenző vásznakat saját varrodánkban készítjük, de egyedi ponyva varrást is vállalunk.

Továbbá, széles termékkínálattal rendelkezünk, hogy mind a viszonteladók, mind a magánszemélyek megtalálják nálunk a számukra legmegfelelőbb árnyékolót. A piacon lévő árnyékolástechnikai termékek 90%-a megtalálható kínálatunkban.

 

Minőség, környezetvédelem és referenciák

Számunkra a környezetvédelem kiemelten fontos. Célunk a lehető legkisebb hulladéktermelés, a fenntartható csomagolás használata, valamint az ISO 9001 minőségirányítási szabvány magas szintű betartása.

Az elmúlt évek során számos kis és nagy volumenű megrendelést teljesítettünk. Ügyfeleink között megtalálhatóak magánházak, cégek, irodaházak, kórházak, igazgatási szervek, sportcsarnokok, lakóparkok, intézmények, valamint olyan megbízók is, mint a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, a Müpa, a Nemzeti Levéltár, bankfiókok, óvodák és bölcsődék. Az elégedett ügyfelek gyakran visszatérnek, és büszkén említik, hogy régebben készült termékeink még mindig megbízhatóan működnek.

 

Szakemberképzés és munkakörülmények

Az árnyékolástechnika területén a szakemberhiány jelenti a legnagyobb kihívást. Mi azon szerencsés vállalatok egyike vagyunk, akiknek sikerült stabil csapatot kialakítani a kulcsfontosságú pozíciókban. Munkatársaink különböző területekről érkeztek a céghez, pénzügyi-logisztikai, asztalos, villanyszerelő és lakatos képzettséggel is.

Cégünk jó lehetőséget nyújt azoknak a fiataloknak, akik még nem szereztek szakképesítést. A nyitott és tehetséges jelentkezők teljeskörű betanításban és elhelyezkedési lehetőségben részesülnek.

Kiemelt figyelmet fordítunk a jó munkakörülmények biztosítására, valamint előrelépési lehetőségeket nyújtunk az ambiciózus kollégáinknak. Munkatársaink szakmai motiválására és támogatására maximális erőfeszítéseket teszünk.

 

Ügyfél-elégedettség és kapcsolatépítés

Annak ellenére, hogy magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk, néha előfordulhatnak reklamációk és elégedetlen vásárlók. Azonban törekszünk a gyors és problémamentes reklamációkezelésre, hogy a hibákat gyorsan és hatékonyan orvosoljuk. Az ügyfelek elégedettsége az elsődleges szempont számunkra, és mindent megteszünk azért, hogy elégedetten távozzanak.

 

Innováció és jövőbeli kilátások

Termékeink jelentős része integrálható okosotthon rendszerekbe, lehetővé téve az otthonok optimális és kényelmes árnyékolását, ami jelentős energia-megtakarítást eredményez. Mindig nyitottak vagyunk az innovációra és a technikai fejlődésre, és igyekszünk lépést tartani az árnyékolástechnikai iparág legújabb trendjeivel.

37 éves tapasztalatunk és sikeres működésünk alapján büszkén tekintünk vissza vállalatunkra. Az elégedett ügyfelek, a folyamatosan bővülő termékkínálat és a kiváló ügyfélszolgálatunk bizonyítja megbízhatóságunkat és elkötelezettségünket a minőség terén. A jövőben továbbra is az innovációra és a fejlődésre fókuszálunk, hogy felülmúljuk a vevők igényeit és elvárásait.