204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Ráépített tokos műanyag és alumínium redőny – Termékismertető

Ráépített műanyag redőny

 

Műszaki tartalom, hő-és zajszigetelés:

Tok: nem látható kívülről.
Redőnylécek íves formájúak, 37mm-es,(rendelhető 55mm-es lamellával is)alapárban 9 -féle színből lehet választani.
Lefutósín: mérete 60*33 mm, alapárban fehér és barna színben választható műanyagból vagy alumíniumból. Az alumínium termékeket 20% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk.
Záróléc, gurtni begyűjtő automata: fehér és barna színben választhatók.

A redőnytok műanyagból készül, polisztirol habbal van kitöltve a hőhíd kialakulásának megelőzésére. A redőnyléc 2 légkamrás szigetelt PVC profilból készült, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a műanyag vagy alumínium lefutósínek kefével vannak ellátva a zajcsökkentés miatt. Az alumínium záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. A redőny mozgatása 14mm-es hevederrel, vagy 5 mmes zsinórral, illetve redőnymotorral történik. Ennek a típusnak a jellegzetessége, hogy a redőnytok az ablak tetejére ültetve kerül beépítésre, a szerelődobozhoz a későbbiekben csak belülről lehet hozzáférni.

Tokmérete:

  • 220 cm-es tokmagasság 300-cm redőny magasságig

Leengedett állapotban kívülről a lamellák domború oldalát látjuk. Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni.

Automatizálható pl. fényérzékelő,időkapcsoló funkcióval. Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik, a lefutósín 60*14 mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek. A kombi típusnál ugyanabba a méretű tokba kisebb méretű redőnyt lehet beszerelni, mint az alaptípusnál, hiszen a szúnyoghálónak is bele kell férnie.

A tokméret a kombi típusnál következőképpen alakul:

  • 220-es tokmagasság 240 cm redőnymagasságig

 

Ráépített alumínium redőny

 

Műszaki tartalom, hő-és zajszigetelés:

Tok: nem látható kívülről.
Redőnylécek íves formájúak, 37mm-es, 39mm-es (rendelhető 45 mm-es méretben is) alapárban 10 színből lehet választani, plusz 6 extra szín választási lehetőség. A palást nem színterezhető.
Lefutósín: mérete 60*33mm , alapárban fehér és barna színben választható. Az alumínium termékeket 20% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk.
Záróléc, gurtni behúzóautomata: alapárban fehér és barna színben választhatók.

Műszaki tartalom, hő- és zajszigetelés, biztonság:

A redőnytok belseje polisztirol habbal van kitöltve a hőhíd kialakulásának megelőzésére.
A redőnyléc dupla üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így nagy mértékben javítja a hő-és zajszigetelés minőségét, a lefutósínek gumival vannak ellátva zajcsökkentés miatt. A záróléc végein beépített, rejtett ütköző van. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapesetben 40 mm-es keresztmetszetű, horgonyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A biztonság növelése érdekében extra feltolásgátló szerkezetet lehet a redőnytokba rejteni, mely leengedett állapotban megakadályozza a redőny feltolását. Ezt a megoldást csak motorizált redőnyöknél lehet alkalmazni. A redőny mozgatása 14mm-es hevederrel, vagy 5 mm-es zsinórral, illetve redőnymotorral történik. Ennek a típusnak a jellegzetessége, hogy az ablak tetejére ültetve kerül beépítésre, a szerelődobozhoz a későbbiekben csak belülről lehet hozzáférni.
Maximális mérete 37mm-es lamellákkal: 300cm*3000 cm, szélesebb lamellával ennél nagyobb is lehet.

Tokmérete:

  • 220-es tokmagasság 300-cm redőny magasságig

Leeresztett állapotban kívülről a lamellák domború oldalát látjuk. Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet működtetni.
Automatizálható pl. fényérzékelő, időkapcsoló funkcióval. Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik, a lefutósín 60*14mm-es. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek.

Tokmérete:

 

  • 220-es tokmagasság 240-cm redőny magasságig