204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Egyedi ponyva varrás

Minden olyan méretre gyártott textilt, amit egy már elkészült szerkezetre egyedileg kialakított gyártástechnológia alapján készítünk, egyedi ponyvának nevezzük. Leggyakoribbak a hintaágy tető fedések, különböző típusú napellenzők ponyvájának cseréje, de készülnek ponyvák éttermek terasza fölé több száz négyzetméteres méretben is.

A ponyva előnyei

Vásárlás esetén mit vegyünk figyelembe a kiválasztásnál?

A barkácsáruházakban kapható, gyenge szerkezetű napernyők és napellenzők nem bírják el az általunk használt Sattler ponyva súlyát, amire mindig felhívjuk a figyelmet.

Milyen a jó ponyva?

A Sattler ponyvákra a gyártó cég 10 év garanciát nyújt. Ezek az impregnált, UV-álló anyagból készült ponyvák kiváló minőségűek. Gyakran előfordul, hogy Ügyfeleink 10-15 évig használt napellenzőponyvákat hoznak be átvarrásra, mivel a cérna elkopott, de magával a ponyvával nincs semmi probléma.

Gyakran szükség van egyedi méretű ponyvákra is, melyek alábbi esetekben a leggyakoribbak:

  • Terasz takarás
  • Hintaágy tetőcsere
  • Régi napernyő ponyvának a cseréje (nem napellenző esetén)
  • Kerti bútorok és grillsütők lefedése, így ezek a kültéri tárgyak télen is megvédettek.

Általában ajánlott a régi ponyvát is elhozni, hogy az alapján készítsük el az új ponyvát. Egyes esetekben azonban lehet, hogy a szerkezetet is el kell hozni a legjobb eredmény eléréséhez.

Karbantartás

Hogyan tisztítsuk?

Ponyváink könnyedén tisztíthatóak irányított vízsugárral. Mindig győződjön meg róla, hogy a ponyva teljesen megszáradt, mielőtt összehajtaná vagy feltekerné.

Ponyva árak

Mi befolyásolja az árat?

Az egyedi ponyva ára függ attól, hogy mennyire bonyolult a szabása, mennyi anyag szükséges a megvarrásához, és milyen rögzítési módot igényel (például rigli vagy babakocsizár).