204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Garázskapu

Redőnyrendszerű garázskapukat gyártunk, széles, 77 mm-es lamellával.

Az átlagos garázskapuktól eltérően nem a mennyezet alá nyitódnak, hanem a nyílás fölött elhelyezett különböző méretű tokba csévélődnek fel, (redőnyrendszerű garázskapu). Ennek helyzeti előnye, hogy a mennyezet szabadon marad, világító testek szerelésére, esetleg más dolgok tárolására.
További előnyei: hőszigetelt lamellázat, hosszú élettartam, halk működés, esztétikus megjelenés.Lehetőség van világító ablakos elem tetszés szerinti elhelyezésére.

A garázskapuk előnyei

Vásárlás esetén mit vegyünk figyelembe a kiválasztásnál?

Garázskapu vásárlása esetén fontos figyelembe venni a magasságát, mivel ezen múlik hogy mekkora tok szükséges a feltekeréshez. Ezután ellenőrizni kell, van-e elegendő hely a garázsban a tok felszereléséhez.

Megfelelő választás szekcionált kapu helyett, hiszen a tokba felcsavart kapu kis helyet foglal, nem fut fel a plafonra, ezzel garantálva az akadálymentes működést olyan helyeken is, ahol lámpa vagy egyéb, plafonon található elem akadályozná a szekcionált kapu felszerelését.

Milyen a jó garázskapu?

A kényelmes kezelés érdekében javasoljuk motorizálással ellátva és különböző érzékelőkkel felszerelni.

Karbantartás

Hogyan tisztítsuk?

A garázskapu tisztításához enyhe mosószeres törlőkendő használható a szennyeződések eltávolítására, makacs szennyeződések esetén pedig Cif súrolószer alkalmazható.

Garázskapu árak

Mi befolyásolja az árat?

A garázskapu árát számos tényező befolyásolja, többek között a méret, a kiválasztott anyagok minősége és a beépített funkciók is. A garázskapu mérete természetesen alapvető szempont, hiszen egy nagyobb kapuhoz több anyag és munkaerő szükséges, ami emelheti az árat. A kiválasztott anyagok is jelentősen befolyásolják az árat; a minőségi és strapabíró anyagok általában drágábbak lehetnek, ugyanakkor hosszú távon megtérülhetnek a tartósságukkal.

A motoros működtetés további komfortot nyújthat a garázskapu használata során, de ez is hozzájárul az ár növekedéséhez. A motoros rendszer telepítése és beállítása plusz költségeket jelenthet, ugyanakkor a kényelem és a hosszabb élettartam megérheti ezt a befektetést. Emellett a kiegészítő érzékelők, például a távirányítók, kulcs nélküli belépési rendszerek vagy akár biztonsági érzékelők hozzáadása is növelheti az árat, de hozzájárulhat a garázskapu funkcionalitásának és biztonságának javításához.

Érdemes azonban figyelembe venni, hogy a garázskapu vásárlása hosszú távú beruházás, amelynek megfelelő tervezése és kiválasztása hosszú távon megtérülhet a megnövekedett komfortban, biztonságban és esetlegesen az ingatlan értékének növekedésében.