204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Napvitorla

Az ötlet régi – és egyszerű

Tökélyre az utóbbi években fejlesztették ezt az árnyékoló fajtát. Népszerűségét annak köszönheti, hogy viszonylag gyorsan fel és leszerelhető, ellenáll a viharos szélnek, UV álló, a csapadékot mérsékelten átengedi.

A napvitorlák előnyei

  • Vásárlás esetén mit vegyünk figyelembe a kiválasztásnál?

A napvitorla rögzítési pontjait gondosan kell kiválasztani. Fontos megvizsgálni, hogy a meglévő oszlopok, fák vagy falra szerelt pontok mennyire bírják a terhelést.

  • Mik a leggyakoribb hibák?

A napvitorlák oldalai íves kialakításúak, így a rések elkerülése érdekében fontos figyelni arra, hogy fedésben legyenek egymással.

  • Milyen a jó napvitorla?

Az általunk árusított napvitorla anyaga magas sűrűségű (250-340gr / m2), apróhézagos 100% HDPE szövetből készül. Az előre gyártott, rendelhető alternatívák alacsonyabb minőségűek, ennek megfelelően olcsóbbak. Ha hosszú távú megoldást keres, érdemes a sűrűbben szőtt, tartósabb anyagot választani.

Karbantartás

  • Hogyan tisztítsuk?

Az élettartam növelése érdekében javasoljuk a napvitorlák leszerelését minden ősszel, a ráhullott levelek leszedését és a szennyeződések letisztítását, majd tavaszig száraz helyen való tárolását. Ha makacs foltok maradnak, ezeket könnyedén eltávolíthatjuk nedves ruhával. 

Napvitorla árak

  • Mi befolyásolja az árat?

A napvitorlák árát befolyásolja a méretük, valamint a rögzítési pontok száma és módja.