204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Opy-lux

Kültéri, ablakra szerelhető  vászon árnyékoló, mely ötvözi a redőny és a roletta tulajdonságait

„Szélbiztos” a vászon két oldalára varrt zip-zárnak köszönhetően. Sattler vagy Dickson ponyván kívül naphálóval is kivitelezhető.  Mivel külső árnyékolóról van szó, a nap nem melegíti fel az ablakot, így  nyáron a hőség is elviselhetőbb lesz. Napháló anyaga légáteresztő , anyagának köszönhetően kellemes fényviszonyt ad a helységnek.

Az Opy-Lux előnyei

  • Új építésű házak esetében

Az Opy-Lux bármikor felszerelhető.

Az Opy-Lux rendszer egy rendkívül rugalmas és könnyen telepíthető megoldás. Bármikor könnyedén felszerelhető, mivel tervezése és működése egyszerűségében rejlik. 

  • Vásárlás esetén mit vegyünk figyelembe a kiválasztásnál?

Nem biztosít olyan fényzárást, mint a redőny, de naphálóval szerelve a szúnyogháló funkciót is betölti, és megszűri a fényt is.

A vásárlás során fontos szempont, hogymegfelelő funkciók megléte. A redőnyhöz képest ugyan nem biztosít teljes fényzárást, de naphálóval ellátva szúnyoghálóként is tökéletesen működik, sőt, még a beáramló fényt is szűri. Ezáltal praktikus és multifunkcionális megoldásnak bizonyulhat azok számára, akik egyszerre szeretnék élvezni a természetes világosságot és védekezni a szúnyogok ellen.

  • Milyen a jó Opy-lux?

Kényelmes, hangulatos belső teret teremt. Naphálóval kivitelezve a kilátás megmarad.

Az Opy-Lux egy olyan rendszer, amely kényelmes és meghitt belső tér kialakítását teszi lehetővé, miközben naphálóval ellátva megőrzi a kilátást.

Karbantartás

  • Hogyan tisztítsuk?

A szerkezetet és a vásznat/naphálót enyhén mosószeres nedves törlőkendővel lehet tisztítani.

Opy-Lux árak

  • Mi befolyásolja az árat? 
  1. Méretének nagysága.
  2. A naphálóval való ellátottsága.
  3. A szerkezet színterezése.