204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Pergola

Egész évben használható , szabadtéri kikapcsolódáshoz tökéletes!

Kifejezetten a nap és az eső elleni védelemre fejlesztették ki, erős szél esetén is használható, állítható dőlésszögű alumínium lamellákból áll, alumínium tartószerkezettel. A lamellák teljesen zárt felületet is tudnak képezni.

A pergolák előnyei

  • Új építésű házak esetében

A pergolát bármikor fel lehet szerelni. Ha a házhoz közvetlenül csatlakozó pergolát szeretnénk, célszerű az építkezés időzítéséhez igazítani a telepítést. A pergola elektromosan működik, ezért szükséges az áramellátás biztosítása.

  • Vásárlás esetén mit vegyünk figyelembe a kiválasztásnál?

Ha Pergolát választunk teraszunk árnyékolásához, nem csupán egy árnyékos területet kapunk, hanem egy kibővített lakóteret is, amely igény esetén eltolható üvegfalakkal és világítással is rendelhető.

  • Milyen a jó pergola árnyékoló?

A Pergola tervezése során fontos szempont, hogy harmonizáljon a ház vagy kert stílusával és karakterével. Ez azt jelenti, hogy az anyagok, a színvilág, a formák és a méretek olyan módon kerülnek megválasztásra, hogy tökéletesen illeszkedjenek a környezethez, és egységes, esztétikus egészet alkossanak. Ezzel a megközelítéssel a Pergola nem csupán praktikus elem lesz a teraszon, hanem esztétikai értéke is jelentős lesz, emelve a környezet szépségét és stílusát.

Karbantartás

  • Hogyan tisztítsuk?

Használjunk fém felületek tisztítására alkalmas mosószeres ruhát a tisztításhoz.

Pergola árnyékoló árak

  • Mi befolyásolja az árat?

A pergola költségét befolyásolja mérete, valamint az elérhető eltolható üvegfalak opcionális kivitelezése.

Főbb pergola árnyékoló típusok

  • Melyiknek mi az előnye?

Egy típus van, több rögzítési opcióval: önálló lábakon álló, vagy falakhoz kapcsolódik lábak nélkül, esetleg mindkét módszert kombinálva: egyik oldalán a falhoz kapcsolódik, míg a másikon lábakon áll. Ez a kialakítás a rendelkezésre álló hely és a helyi adottságok függvényében választható.