204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Faredőny – Termékismertető

Tok: kívülről nem látható, belülről a nyílászáró anyagával azonos anyagból és a megfelelő felületkezeléssel készül.
A redőnylamellák keresztmetszete 41*15mm, alapárban 16 színben rendelhető.
Lefutósín: kamra nélküli mérete 28mm x 28mm, alapárban fehér és barna színben választható. Az alumínium termékeket 20% felár ellenében a RAL színskálából egyedi színben is legyártjuk.

Egyedi árképzéssel.

A tok korszerű, hőhíd mentes kialakítású.

Mint tudjuk a fa kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. A faredőny 25-75 %-os rés-léc arányának köszönhető egyedülálló fényszabályozó és szellőztető képessége. Maximális szélessége 2,8m, a maximális legyártható felület: 8 nm, a redőnyök súlya:9-10 kg/nm. Működtetése kézi hevederes (22mm-es), kézi hajtóműves (kurblis) és motoros lehet. Fontos kiegészítője a szúnyogháló, mely a redőnnyel együtt egy tokba tekeredik fel, de külön lefutósínnel rendelkezik. A szúnyogháló helyezkedik el az ablakhoz közelebb. A szúnyoghálóval kombinált redőnyt hívjuk kombi redőnynek.

Motorizálható, melyet falikapcsolós változatban és távirányítással is lehet  működtetni. Automatizálható pl. fényérzékelő, időkapcsoló funkcióval.

Régi faredőny helyére:

Lehetőség van a már kiépített faredőny helyére új faredőnyt, illetve műanyag vagy alumínium redőnyt szerelni, felhasználva a régi fa redőny tokját. Lényegében az történik, hogy a faredőny helyére beépítjük a műanyag vagy alumínium redőnypalástot új lefutósínnel.

 A redőnylamellák ebben az esetben szélesebbek, 55mm-esek, 5 színből lehet választani. Mozgatása 22mm-es hevederrel, illetve redőnymotorral történik.

Színminták