204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Roletta – Termékismertető

A RUGÓS ROLETTA tok nélküli, függőleges ablaksíkra és tetőtéri ablakra is szerelhető. Függőleges ablak esetében bárhol megállítható. Tetőtéri ablaknál szerelhető a falcba és a keretre is, ilyenkor viszont csak a keretre szerelt kiakasztóknál lehet a rolettát megállítani. A GYÖNGYLÁNCOS ROLETTA tok nélküli,csak függőleges ablaksíkra szerelhető, mozgatása gyöngylánccal történik. A NIKOLUX ROLETTA Ajánlott ferde síkú, tetőtéri ablakokra. Rugós mozgatású, tokozott roletta. Bárhol megállítható. Biztosítja az üvegfelület teljes takarását. A tok és a lefutó sín alaphelyzetben natúr eloxált alumíniumból készül, de kívánságra tetszőleges RAL színre festhető. A műanyag alkatrészek minden esetben szürke színűek. Maximális szélesség: 120 cm Maximális magasság: 140 cm. A DÍSZ és POLKA ROLETTA ajánlott függőleges síkú, bukó – nyíló ablakokra. Bárhol megállítható. Biztosítja az üvegfelület teljes takarását. A roletta textília az ablak buktatott helyzetében is az üveg síkjában marad. A tok és a lefutó sín alaphelyzetben fehér színű szinterezett alumíniumból készül, de kívánságra tetszőleges RAL színre festhető. A műanyag alkatrészek fehér vagy barna színűek lehetnek.

A TETŐTÉRI FALCBA SZERELT ROLETTA a tetőtéri ablakok rugós mozgatású árnyékolója. Biztosítja az üvegfelület
teljes árnyékolását. Bármely helyzetben megállítható, és a szerkezeti kialakításából adódóan a kezelőfogantyú elengedése esetén sem csapódik fel. Egyenes és ferde falccal gyártott tetőtéri ablakokra is felszerelhető.Maximális szélesség: 120 cm
Maximális magasság: 140 cmMegrendelés esetén kérjük megadni a textília típusát, színét, az ablak sülyesztékének a belméretét (falcméret) az alábbi ábra szerint, továbbá, hogy a süllyeszték (falc) egyenes vagy ferde.

A rugós mozgatású roletták nem rendelhetők a Cortina és Onda vászonnal.

 

Roletta rendeléshez felmérési segédlet:

Hogyan mérjem?

  • Rugós roletta Textil méret = vászonroletta szélesség mínusz 4 cm
  • Gyöngyroletta Textil méret = vászonroletta szélesség mínusz 4,5 cm
  • Tetőtéri roletta Textil méret = vászonroletta szélesség mínusz 5 cm

Fényáteresztő színminták

Fényzáró színminták

Alupigmentált színminták

Cortina és Onda színminták

Napháló színminták