204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Szúnyogháló

Szúnyoghálóval a rovarok ellen

Belső tereink, otthonunk rovarvédelmét leghatékonyabban szúnyogháló felszerelésével érhetjük el. A szúnyoghálók védelmet nyújtanak a repülő rovarok ellen, a kisebb mászó bogarak azonban megtalálják a „rést a pajzson”.

Tanácsok a szúnyogháló kiválasztásához:

Szúnyoghálók ablakra

A legegyszerűbb fix keretes szúnyoghálót, olyan ablakra ajánlunk, amin keresztül sűrűn szellőztetünk és nem zavaró,ha akár folyamatosan az ablakon van. (pl.fürdőszoba,wc) több típusa létezik alumíniumból és műanyagból akár alakzatos formában is!

A függőlegesen mozgatható rolós szúnyoghálók előnye, hogy rovarmentes időszakban, vagy amikor zárva tartjuk az ablakot, egyszerűen kiakasztható, ezáltal feltekeredik a tokjába, így nem zavar a szabad kilátásban. Utólag felszerelhető ablakra, redőnyre, de legjobb, ha már redőnybe építve szereljük a nyílászáróra.

Szúnyoghálók ajtóra

A zsanéros szúnyoghálós ajtó, a hagyományos nyílóajtóval megegyező módon működik, alumíniumkeretbe feszített szúnyoghálóval egy vagy kétszárnyas kivitelben, mérettől függően. (rugdosóval, osztottan polikarbonát betéttel is rendelhető)  kép

Helytakarékos megoldás az alumíniumkeretes tolóajtós szúnyogháló, 1 vagy 2 sínes változatban.

A vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló praktikus, könnyen mozgatható, felszerelhető utólag , akár a redőny sínjére is, nagyméretű nyílásra „kétszárnyas” kivitel ajánlott. Ajtóra nem lehet  redőnyt szúnyoghálóval kombinálni, mert a redőny függőleges mozgatású, míg a szúnyogháló vízszintes. 

A pliszé szúnyogháló már egy újgenereációs megoldás a rovarok elleni védelemben. A háló harmonikaszerűen összetorlódik, nincs benne rugós elem, bárhol megállítható, az alsó megvezető sín 2mm magas, nem képez akadályt áthaladáskor. Ajtóra vagy redőnysínre felszerelhető, mérettől függően egy vagy kétszárnyas kivitelben.