204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Állványos Party napellenző – Termékismertető

Állványos PARTY l. napellenző

Ahol nincs lehetőség falra vagy mennyezetre árnyékolót szerelni, ott a megoldás a Party napellenző. Ajánlott családi házak kertjébe, teraszokra, vendéglátóhelyek szabadtéri részeinek hangulatos árnyékolására. Jellemzői, felszereltsége megegyezik a már jól ismert csuklókaros napellenzőével. Önálló tartószerkezettel rendelkezik, melyről két oldalra egy-egy csuklókaros napellenző nyitható. Motorizálható,automatizálható, rádiós motor esetén az automatizálást kiegészíthetjük a távirányítón kívül még szél illetve fény érzékelővel. Egy többcsatornás távirányító alkalmazásával a két oldal egyszerre is működtethető. 

Mérethatárai:3-12m szélesség, karkinyúlás két oldalra 1,5-3,5 m 
Legnagyobb mérete: 12m széles, . 3,5-3,5 két oldalra a karkinyúlás, azaz 7 méter. 

A Party napellenző egyoldalas változata, amikor a tartószerkezetre egy csuklókaros napellenzőt szerelünk. Pl. ha a telekhatároló falra nem szerelhetjük fel a napellenzőt, akkor ilyen módon telepíthetjük az árnyékolót. Szerkezete horganyzott acél zártszelvény tartószerkezet színe fehér. A vászon a Sattler és Dickson színmintából választható, drapériával vagy anélkül. 

Állványos PARTY lI. (nagyméretű) napellenző

A tartó szerkezet oszlopai 100x100x3 mm zártszelvény, melyek porszórásos felületvédelemmel vannak ellátva. A vízszintesen végig futó kereszttartó 60x40x3 mm zártszelvény hordozza magát az árnyékolót. Egy egysége 6 méter, igény szerint ez további modulokkal növelhető. 
(Egyedi igény esetén a hossz, rövidebbre és hosszabbra is megváltoztatható.) A napellenzőket zárt állapotban a szerkezetre épített tető védi az időjárás viszontagságaitól.A napellenző vászon anyaga Sattler vagy Dickson színmintából választható.A kétoldalas napellenző rögzítése (telepítése) lehet mobil vagy fix. 

A mobil telepítésű állványos napellenző egy bizonyos mérethatárig javasolt . Ebben az esetben egy acélkeretbe elhelyezett betonkockák adják a szerkezet stabilitását. A fix telepítésú állványos napellenző a lábazattal kompatibilis ellendarab (csonk) lebetonozásával történik. Motorizálható,automatizálható, rádiós motor esetén az automatizálást kiegészíthetjük a távirányítón kívül még szél illetve fény érzékelővel. Egy többcsatornás távirányító alkalmazásával a két oldal egyszerre is működtethető.

Színminták - Egyszínű:

Színminták - Csíkos:

Színminták - Napháló: