204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Redőny

Segítünk kiválasztani Önnek a legjobb redőnyt!

Amikor megfogan a gondolat, hogy jó lenne „ide” egy redőny, még nem is gondoljuk, hogy a megfelelő típus kiválasztásához milyen szempontokat kell végig gondolni. A legjobban úgy közelíthető meg a kérdés, ha abból indulunk ki, hogy milyen fázisban van az adott ingatlan, így könnyen megtalálja az Önnek szóló ajánlatunkat.

Redőnyeink motorizálása több szempontból is jó döntés: több redőny esetén nem kell naponta akár többször is le-fel mozgatni kézzel, nagyméretű redőny mozgatása komoly fizikai erőt igényel, egyszerre több redőnyt is lehet mozgatni. Motorizálásról többet megtudhat a „motorizálás” menüben.

Meglévő  nyílászáróra, vagy nyílászáró cserével

Meglévő  nyílászáróra, vagy nyílászáró cserével egyidejűleg a műanyag vagy alumínium külsőtokos redőnyöket ajánljuk, ez a típus a legelterjedtebb, könnyű a nyílászáróra felszerelni, nem kell bontani, a lakáson belül minimális koszolással jár a felszerelése. A redőnytok lehet szögletes-alul 45 fokban lecsapott éllel, vagy félköríves, úgynevezett Rondó tokos. Szúnyoghálóval kombinálható.  Az alumínium redőnyök motorizálhatók , automatizálhatóak is!

Nyílászáró cserével és szigeteléssel

Nyílászáró cserével és szigeteléssel egyidejűleg  az ablakkeret elé épített vakolható tokos műanyag és alumínium redőnyöket javasoljuk a külsőtokos redőnyök mellett. Az utólagos szigetelés lehetővé teszi, hogy a vakolható redőny tokját  az épület falsíkjával együtt bevakolják, így esztétikai szempontból tetszetősebb lesz az épület frontja, nem látszódik a redőnytok. A redőny szerelőnyílását kívülről lehet megközelíteni az esetleges meghibásodás javításakor. Szúnyoghálóval kombinálható. Az alumínium redőnyök motorizálhatók, automatizálhatóak is!

Új építésű ingatlanra

Új építésű ingatlanra ma már mindenképpen vakolható tokos redőnyt kínálunk. A vakolható tokos redőnyök két típusát gyártjuk, az ablakkeret eléépített redőny típust, és az ablakkeretre ráépített redőnyt. Amennyiben ráépített redőnyt szeretne, már az épület tervezésénél figyelembe kell venni ezt, mert a nyílászáró helyének magassági mérete nő a redőnytok magasságával. A redőny tokja a nyílászáró tetejére kerül, a szerelőnyílás belülről lesz hozzáférhető a későbbiekben. Szúnyoghálóval kombinálható. Az alumínium redőnyök motorizálhatók, automatizálhatóak is!

Faredőny –stílus, hangulat, kötődés, érzelem

Reneszánszát éli a faredőny. Új épületre is kiváló árnyékoló, beépítése a régi faredőnyéhez hasonló módon történik, korszerű anyagokkal, hőszigeteléssel. Régi faredőny cseréje esetén lehet új faredőnyt beszerelni a régi helyére vagy a a régi faredőnypalástot műanyag vagy alumínium palástra cserélni.