204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Szalagfüggöny

A sokszínű árnyékoló!

41 színből, 3 féle lamella szélességben, fényzáró és fényáteresztő anyagból készülnek!  Mennyezetre és oldalfalra  szerelhető, ferdepályás kialakításban is.

Mozgatása húzózsinórral vagy motorosan történik.

A szalagfüggöny előnyei

  • Vásárlás esetén mit vegyünk figyelembe a kiválasztásnál?

Fontos, hogy figyeljük meg, hogy a szalagfüggönyt a felszerelés során a mennyezetre vagy az oldalfalra lehet-e rögzíteni. 

Az egyedi kialakítás és funkcionalitás a lamellák fényáteresztő képességéből és szélességéből ered. 

  • Mik a leggyakoribb hibák?

A könnyű kezelhetőség érdekében fontos átgondolni, hogy hol helyezzük el a szalagfüggöny mozgatásához szükséges kezelőszerkezetet. Rosszul választott elhelyezés esetén problémák adódhatnak a működés során.

  • Milyen a jó szalagfüggöny?

Az általunk gyártott szalagfüggönyök a legmagasabb minőséget képviselő kategóriában helyezkednek el. Az évek során kiépített szakértelmünk és elkötelezettségünk eredményeként olyan termékeket kínálunk, melyek tartósságban, funkcionalitásban és esztétikában is kiemelkednek. Célunk, hogy olyan szalagfüggönyöket készítsünk, melyek hosszú élettartamot és kifogástalan működést biztosítanak. Bízunk benne, hogy termékeink a legmagasabb elvárásokat is felülmúlják, és hozzájárulnak otthona vagy munkahelye szebbé és komfortosabbá tételéhez.

Karbantartás

  • Mire figyeljünk?

A szalagfüggöny mozgatása egyszerű és kényelmes, de érdemes tudatosan használni. Rángatás vagy erőteljes húzás esetén könnyen meghibásodhat a szerkezet, ami hosszú távon problémákat okozhat. A rendeltetésszerű használatra való odafigyelés kulcsfontosságú. Gyengéd és egyenletes mozdulatokkal húzzuk el, vagy fordítsuk el a lamellákat. Az óvatos bánásmód hozzájárul a szalagfüggöny hosszabb élettartamához és megbízható működéséhez.

  • Hogyan tisztítsuk?

Egy teleszkópos nyelű porolóval könnyedén megszabadulhatunk a szalagfüggönyön lerakódott porrétegtől. Enyhe szennyeződés esetén használhatunk enyhén mosószeres törlőkendőt a tisztításhoz. Amennyiben a lamellák erőteljesebben koszolódtak el, lehetőség van tisztításra, bár a költséghatékonyság érdekében a szalagfüggöny-lamellák cseréjét javasoljuk. Ez biztosítja a hosszú távú és kifogástalan működést.

Szalagfüggöny árak

  • Mi befolyásolja az árat?

Az ár kialakulásában több tényező is szerepet játszik. A lamellák közötti árkülönbség mellett a motorizálás is befolyásolja a végső árat. Fontos figyelembe venni, hogy a különböző lamellák más anyagokból készülhetnek, ami az árban is megmutatkozhat. Emellett a motorizált rendszerek extra kényelmet és funkcionalitást kínálnak, amelynek ára szintén beleszámít a végső összegbe. Összességében tehát a lamellák szélessége és típusa, valamint a motorizálás döntően befolyásolja, hogy mennyibe kerül a szalagfüggöny.

  • Melyik a legdrágább fajta?

A legmagasabb árkategóriába a motoros működtetésű szalagfüggönyök tartoznak. Ennek oka részben a speciális motorizált rendszer beépítése, amely extra kényelmet és automatizált működést biztosít. Emellett a motoros szalagfüggönyök a legfejlettebb technológiát és innovatív funkciókat kínálják, mint például időzített mozgatás vagy távvezérlés lehetősége. Az ilyen típusú szalagfüggönyök magasabb ára a fejlett technológia és a kényelem iránti igény következménye.