204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Sávroló

Egyszerű, megbízható és igény szerint variálható

Kiváló megoldás a téglalap alakú ablakok, a hagyományos ablakok és tetőtéri ablakok árnyékolásához.  Mindemellett teljes sötétítést biztosít. Előnye, hogy egyszerű, megbízható és igény szerint variálható. Az anyagminták és a textil fajták széles választéka lehetővé teszi az árnyékolás intenzitásának kiválasztását és a roletta színének összehangolását a lakáséval. Nevét a textilek váltakozó sávos mintázatáról kapta. A működését tekintve megegyezik a normál rolóval, a különbséget és a dekoratív külalakot az okozza, hogy a textil nem egy felületben, hanem egymás előtt két felületben engedhető le, és a sávok fel – le irányú mozgatásával tudjuk nyitni, illetve zárni az árnyékoló csíkokat. Így érhetjük el a kellő hatást.

A sávroló előnyei

  • Vásárlás esetén mit vegyünk figyelembe a kiválasztásnál? 

A sávroló variációi eltérő módon telepíthetőek. Egyes típusoknál a konzolokat a nyílászáró keretére fúrva rögzítjük, míg más típusok esetén fúrás nélkül egyszerűen felakaszthatók az ablak szárnyára. Ezekre a részletekre érdemes odafigyelni vásárláskor.

  • Milyen a jó sávroló?

Milyen a tökéletes sávroló? Olyan, ami tökéletesen illeszkedik a belső tér stílusához és hangulatához, miközben könnyedén és kényelmesen működtethető. Az ideális sávroló nem csak funkcionális, de esztétikailag is kiemelkedik, hozzájárulva az otthonod egyedi atmoszférájához. A harmonikus összhang és a praktikus kezelhetőség együttesen alkotják a sávroló minőségét, amely mindennapjaidat kényelmesebbé és még szebbé teszi.

Karbantartás

  • Hogyan tisztítsuk?

A sávroló textiljét teleszkópos portörlő segítségével tisztíthatjuk, míg a műanyag és fém alkatrészek könnyedén tisztíthatók enyhe mosószeres törlőkendővel.

Sávoló árak

  • Mi befolyásolja az árat?

Az árat a roletta mérete, típusa és a vászon típusa egyaránt befolyásolja.

  • Melyik a legdrágább fajta?

A tokozott sávroló.

Főbb sávroló típusok

  • Melyiknek mi az előnye?

A tokozott sávroló fényzárás tekintetében a legideálisabb választás, ami különösen előnyös a nyugodt alvás vagy a magánélet védelme szempontjából. 

Az ablakszárnyra pattintható típus könnyen telepíthető, így akár saját kezűleg is elvégezhető a felszerelése anélkül, hogy szakember segítségét kellene igénybe venni. 

A nyílászáróra rögzíthető sávroló megjelenése és funkciója révén egyaránt megfelelő megoldást nyújt, emellett ár-érték arányban a legjobb, így megfizethető áron növelhető otthonunk kényelme és praktikussága.