204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Reluxa

A megújuló árnyékoló

Képes volt megújulni típusában (Iso design reluxa), szín választékban ( 34 színből,perforált lamellák is) és anyagában (fareluxák 2 féle lamella szélességben).

Javára lehet még írni, hogy könnyű felszerelni- akár saját kezűleg is, elérhető áron kapható, és alakzatos (nem szabályos  formájú) ablakokra is megoldás. Feszített típus előnye, hogy az ablak bukóra nyitásakor a reluxa nem lóg be, hanem az ablakkal párhuzamos marad. Alapszínekből színharmonizált megoldás is rendehető, a lamella színével megegyezik  a karnis,záróléc, létrázat,kezelőzsinór.

Alumínium reluxa

A reluxa lamellák elforgatásával, dőlészögének állításával szabályozhatjuk a beáramló fényt. Tetőtéri ablakokra is szerelhető. Mozgatása történhet bowdennel, zsinórral üvegpálca segítségével vagy, motoros működtetéssel.

Iso design reluxa: Függőleges  ablakokra kifejlesztett típus, keskenyebb, sűrűbb a lamellázata, belesímul az ablakkeret síkjába, mozgatása esztétikus gyöngylánccal történik. Alakzat nem készíthető belőle, feszített változatban rendelhető.

Fa reluxa

Elsősorban vendéglátóhelyeken terjedt el, ma már a legváltozatosabb felhasználás jellemzi: találkozhatunk vele, a klasszikus enteriőrtől a minimál stílusig bezárólag fürdőszobában, ebédlőben egyaránt. A lamellát tartó zsinórzat, létrázat takarószalagos kivitelben készül, ezáltal erősebb, esztétikus.

Méretek:

  • 25mm (feszített típus is)
  • 50mm

5 féle színben