204504881562275

Központi telefonszám: +36 1 282 3159

Alkatrész és redőnymotor szaküzlet: +36 1 282 4546

Pliszé szúnyogháló – Termékismertető

A pliszé szúnyoghálóknak nincs tokja, harmonikaszerűen feltorlódik a pliszéháló amikor betoljuk és szétnyílik, amikor kinyitjuk. Rugós elemmel nem rendelkezik, bárhol megállítható. Akadálymentes közlekedést biztosít, az aljzatra csak egy 2mm-es megvezető sín kerül. Lehet egy vagy kétszárnyas, a nyílás méretétől függően. 140cm szélességtől nagyobb méretek erősebb szél esetén nem stabilak, ezért garancia nélkül gyártható le egyszárnyú kivitelben.

A pliszé szúnyoghálót az ajtófélfára vagy meglévő redőny szerkezetére, kívülre lehet felszerelni.Háló anyaga UV álló, antracitszürke vagy fekete színű, üvegszálas, műanyag bevonattal, 2 cm széles lamellái pliszére emlékeztetnek.

A minipliszé szúnyogháló kisebb profillal rendelkezik, mint a pliszé szúnyogháló, ennek megfelelően a háló is apróbb redőzetű, így elfér az ajtó és a redőny között.125cm szélességtől nagyobb méretek erősebb szél esetén nem stabilak, ezért garancia nélkül gyártható le egyszárnyú kivitelben.Háló színe fekete.

A szerkezet alapáras színe fehér és barna, felárárral aranytölgy, antracit, ezüst, szürke, zöldesbarna, aranytölgy, dió, mahagóni illetve a RAL színskálából választott egyedi színben is legyártjuk.

  • Egyoldalas működtetésnél a maximális szélességi méret 170cm; minipliszé szúnyoghálónál 180cm.
  • Kétoldalas működtetésnél a maximális szélességi méret 340cm; minipliszé szúnyoghálónál 360cm.
  • Maximális magassági méretek normál pliszé szúnyoghálónál 270cm; minipliszé szúnyoghálónál 260cm.